Auto huren Limerick

Auto huren Limerick

Het merendeel van de vakantiegangers in deze plaats zijn echtparen zonder kinderen, dus dit is de ideale groep die een auto huren Limerick interessant zullen vinden en ook het geld hieraan zullen besteden. Limerick is een erg gezellige plaats.. Ook kun je hier prima winkelen. Een huurauto regelen is bij ons heel simpel. Je belt ons of je boekt online. Check goed de aankomst- en afhaaltijden en de vertrek- en inlevertijden om onnodige extra huurdagen te vermijden.

 

Het nachtleven op Limerick is heel erg druk vooral in de zomermaanden. In het voor- en naseizoen zijn er veel gezinnen omdat het er dan iets rustiger is. Een reden temeer om een auto huren Limerick in te schakelen. Zo kun je met je huurauto lekker door Ierland tijden om daar de vele bezienswaardigheden te bezoeken.

 

Kortom een vakantie in Ierland is super. Er zijn mooie huizen, villa’s en appartementen te huur en liggen deze wat verder van de kust of de bewoonde wereld, dan is het ideaal om een huurauto te regelen. Je bent dan mobieler dan met het openbaar vervoer en kunt naar alle leuke en gezellige dorpen die in de omgeving van Limerick liggen. Ook voor een rit naar de gebouwen is een huurauto ideaal. Wij zorgen dat alles goed geregeld is voor je van A tot Z en ook de verzekeringen zijn All-inclusive zonder addertjes onder het gras wat betreft het eigen risico. Daarom Auto Huren Limerick.


Auto huren Limerick

Veel andere verhuurbedrijven van auto’s hanteren vreemde regels wat betreft de verzekeringen. Vooral de afkoop van het eigen risico is iets waar veel mensen problemen mee hebben. Bij ons is hier geen enkele onduidelijkheid over. Alles is helder en duidelijk. Een passende verzekering en een onbeperkt aantal kilometers maken dat U optimaal kunt genieten van Uw vakantie op Ierland.

Mooie prijzen, goede service. Een tevreden klant!

Jan Linders

Goede service. Als ik en mijn gezin nog een auto nodig hebben in Ierland huren we de auto zeker weer bij ierlandautohuur.

Robert Bramen

De auto huren ging erg gemakkelijk en de service was top.

Anja van Boxtel

Geweldige auto gehuurd bij ierlandautohuur.nl. Veel mooie kilometers gemaakt!

Twan Rooijackers